top of page
4.jpg
rond logo aquiles zonder rubber_edited.png

Wat doet Aquiles?

Aquiles heeft door de loop der jaren al heel wat jaren ervaring op de teller staan als het aankomt op installaties van outdoor multisportvelden, valdempende speelvloeren, atletiekbanen,... alsook voor levering van rubber fitnesstegels, speeltegels grasdaltegels & diverse soorten rubber boordingen kan je bij ons terecht.

 

Aquiles staat garant voor de opvolging van uw project van A tot Z:

- Gedeeltelijke of volledige verwijdering en/of aanpassing van een bestaande toestand

- Uitvoering van noodzakelijke graaf- & grondwerken

- Plaatsing van gewenste afwatering en bijhorende randen rondom de oppervlakte

- Aanbrengen van drainerende onderlaag

- Installatie van een waterdoorlatende afwerkingschape

- Aanleg van kunstgras of rubber in diverse uitvoeringen voor uw sport- of speelproject

- Sportvloeren voorzien van een passende belijning

 

Bovendien zorgen wij, indien door u gewenst, voor de buitenverlichting, diverse types omheining, allerlei toebehoren (doelen, palen, netten, ringen…), speeltuigen, sportkooien, zitbanken, fitnesstoestellen, enz.

 

Wenst u de speelplaatsvloer of het speelterrein te laten testen op valveiligheid om te kijken of uw speelvloer nog steeds voldoet aan de nieuwe en verstrengde Europese veiligheidsnormen? Wij kunnen u hierin bijstaan en in uw opdracht de nodige HIC testen uitvoeren.

 

Aquiles zorgt eveneens voor het onderhoud van uw atletiekbaan, kunstgrasveld of rubber outdoor speel- en sportvloer. Wenst u dat uw investering optimaal rendeert en de vloer in goede conditie blijft, dan adviseren wij om op regelmatige basis het noodzakelijke onderhoud te laten uitvoeren en dit d.m.v. een transparant onderhoudscontract. Volledig vernieuwen door verwaarlozing kost altijd meer dan een minimale investering voor periodiek onderhoud!

Team Aquiles: hét aanspreekpunt en betrouwbare partner voor uw rubber- & kunstgrasvloer.

bottom of page