top of page
image00015.jpeg
Beard-106-novlhk9pg53z3bqvtav0lqvmtgfs50b2n83tp4n1lw.jpg

Recreatie- en pretparken

Wie houdt er nu niet van om een pretpark te betreden? Iedereen bezoekt wel eens het pretpark, gewoon omdat het fijn toeven is in feeërieke sferen én omdat een attractiepark het kind, ergens diep in onszelf, steeds weer naar boven haalt. Zelfs de aanschuifbeurten met ellenlange wachttijden lijken ons niet te deren daar waar we normaal tijdens het gewone leven zot van worden!

Naast de vele attracties heeft elk pretpark ook wel haar eigen groot en superaantrekkelijk speel/klimtoestel op het domein waar de massa uitgelaten kinderen oneindig kunnen klimmen, hangen, lopen & glijden terwijl ouders vanop afstand mee genieten van het jeugdig speelplezier.
Wat nu met de veiligheid en hoe ongevallen tot een minimum beperken? Speeltuigen worden zodanig ontworpen en dito gebouwd dat er weinig risico is en voorzien wordt van een valveilige speelvloer, onder en langs het speeltuig.

Loopt er toch iets fout en valt een spelend kind uit het speeltuig, dan is er nog altijd die valveilige bodem die de slag grotendeels opvangt. Risico op kwetsuren wordt hierdoor tot een minimum herleidt. Een valdempende vloer bestaat uit: of een dikke laag zand, of een massa houtsnippers, of kunstgras met onderliggende shockpads of een ter plaatse gegoten kleurrijke dikke rubbervloer.
Voor renovatie of nieuwe installatie van een speelvloer, in al deze uitvoeringen, kunnen wij als expert  vrijblijvend alle gewenste info bezorgen.

Aquiles logo 2023 play & sport.png
bottom of page