top of page
shutterstock_294728777.jpg
rond logo aquiles zonder rubber_edited.png

Rubber fitnesstegels

Fitness zit de laatste jaren enorm in de lift. Naast gezonde voeding is voldoende bewegen superbelangrijk. Na een drukke en stressvolle dag is een work-out in de fitnesszaal dé ideale manier om het nodige evenwicht tussen body & mind te herstellen. Sporten betekent dus voor velen de perfecte ontspanning en gebeurt bij voorkeur in een aangename omgeving. De aanwezigheid van rubbervloeren in de fitnessruimte draagt hiertoe bij. Rubber zorgt steevast voor die aangename zachte touch, absorbeert storende contactgeluiden en creëert een algemeen warm en beschermend gevoel.

Rubber fitnesstegels, de ideale rubbervloer om te installeren onder elk type fitnesstoestel. De toplaag met antislip structuur zorgt voor een aangenaam loopgevoel en maakt dat de toestellen stabiel blijven en niet gaan schuiven tijdens de workout. 

Enkele realisaties

Installatie & onderhoud

Het installeren van de rubber fitnesstegel is zeer eenvoudig. De tegel is vanaf een dikte van 30 mm leverbaar met een pin/gat verbinding. In de SBR tegel zijn aan twee zijdes vier gaten aanwezig. In deze vier gaten worden vier kunststof pinnen geplaatst, waardoor de tegels onderling worden verbonden. Verlijming onderling of aan de ondergrond kan maar is niet altijd noodzakelijk of aan te raden! Op maat snijden gaat het makkelijkst met een gewoon stanleymes.

 

De tegels zijn perfect binnen en buiten te installeren.

 

Schoonmaken van de tegels gebeurt best met een licht vochtige doek voor reiniging van de zweetplekken en eventuele zichtbare voetstappen. Stofzuigen kan uiteraard ook. Voor buitenfitness kan een tuinslang het grootste vuil gaan verwijderen.

Voordelen

  • Isolerend

  • Leuk sportgevoel

  • Duurzaam

  • Geluiddempend

  • Licht verend

Downloads

Specificaties

Kleuren: zwart

Afmetingen:

  • 500 x 500 mm (incl. pin-gat verbinding)                     

  • 1000 x 1000 mm

Dikte: 30 mm

Densiteit: 800 kg / m³

Structuur: standaard / grof (korrelgrootte = 1-3 mm)

Extra: 
Deze tegels zijn ook verkrijgbaar met een schuine zijde of hoek.

Maattolerantie: lengte & breedte: ± 1,5% dikte: ± 2 mm

Brandklassse: Efl, E (EN13501-1:2003)    

Terug naar menu

bottom of page