Uw partner in rubber sinds 1968

Wie is Aquiles?

rubber-aquiles-Rolf-VerhaegRubberbedrijf Aquiles NV is gevestigd in Wevelgem, dichtbij de franse grens. Aquiles NV werd als familiebedrijf opgericht eind de jaren zestig en intussen is het bedrijf in de rubberwereld nationaal en internationaal een begrip geworden. Rolf Verhaeghe is zaakvoerder en werkt samen met een volledig team bestaande uit een mix van jarenlange ervaring en jonge superenthousiaste medewerkers.

Aquiles NV is gespecialiseerd in de productie, bewerking en aanlevering van meerdere types rubber in een brede waaier van kwaliteiten en commercialiseert haar volledige productengamma onder de naam “Bexco®”.

Celrubber, granulaatrubber, sponsrubber, plaatrubber alsook EVA schuimen kunnen in meerdere uitvoeringen en vormen worden aangeboden. De opgebouwde know-how staat bovendien garant voor een perfect technische betrouwbaarheid. De firma is uitgerust met een volledig machinepark waaronder interne menger, walsen, compressiepersen, split- en snijmachines. Aquiles NV beschikt over meerdere opslagruimtes met uitgebreide voorraad om u, als klant, zo vlug mogelijk te kunnen bedienen.

Daarnaast is Aquiles inmiddels een gevestigde waarde in het plaatsen van valveilige gietvloeren die voldoen aan EN1177 schokabsorberende ondergronden. Aquiles beschikt over een eigen installatieteam die uw project in goede banen leidt.

Denkt u aan rubber? Denk aan Aquiles!

Wenst u info omtrent een bepaald product, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het nummer         056/41.40.11 of 0477/26.40.05

Alvast bedankt voor uw bezoek op onze site & hopelijk tot gauw!

Rolf Verhaeghe