top of page
20230408_114836.jpg
rond logo aquiles zonder rubber_edited.png

Rubber multisport terrein

Voor veel gemeentes, scholen en sportclubs is het uit financiële overweging niet mogelijk om voor iedere sportbeoefenaar of voor elk team een eigen terrein apart aan te leggen. Daarom deze oplossing: multifunctionele sportveldjes!

Multisportvelden maken het mogelijk om meerdere sporten (voetbal, basket, volley, tennis, …) te beoefenen op slechts één sportveld en dit met een minimum aan investeringen. Deze sportvelden kunnen moeiteloos in elke omgeving worden geïntegreerd zonder dat ze het straatbeeld verstoren.
Dankzij de knowhow en reeds gedane realisaties heeft Aquiles voor elk multisportveld de gepaste gietrubberen sportvloer. Het uiteindelijk gebruik van de vloer is van groot belang en bepalend voor de juiste opbouw (zacht, licht verend, hard, stroef, glad, …).

Rubber gietvloeren, waterdicht dan wel waterdoorlatend, worden steeds aangebracht in diverse onderlagen met een resem aan afwerkingsmogelijkheden waaronder ook alle mogelijke belijningen. Verder hebben deze rubbervloeren een uiterst slijtvast oppervlak en zijn ze beschikbaar in heel veel kleuren en diverse designs.

Installatie & onderhoud

Voor elke situatie en op elke ondergrond plaatst Aquiles een passende sportvloer. Met een breed scala aan materialen, afwerkingsmogelijkheden en toplagen, kunnen we volgens uw behoeftes steeds een sportvloer op maat installeren. Reinigen gebeurt bij voorkeur machinaal (aqua soft methode). Aquiles biedt hiervoor diverse onderhoudsformules aan.

Samenstelling sportvloer

Dikte gekleurde EPDM toplaag: 10 mm / 15 mm

Dikte zwarte onderlaag: 

afhankelijk van de situatie 10-15 mm (EB) / 25-35 mm (ETB)

Type onderlaag: 

 1. EB-Layer (Rubbergranulaat + PU lijm)
  ondergrond: asfalt / beton / tegels

 2. ETB-Layer (Rubbergranulaat + grind + PU lijm)
  ondergrond: dakbedekking / gestabiliseerd zand / lava

 3. EXTB-Layer (85% grind + rubbergranulaat + PU lijm)
  ondergrond: mengpuin, steenslag, gestabiliseerd zand

Voordelen

 • Duurzaam

 • Kleurvast

 • Onderhoudsvriendelijk

 • Weersbestendig

 • Aangenaam sportgevoel

Downloads

317899541_863859304744236_5805813706446968733_n.jpg

Terug naar menu

bottom of page